Cetăţenii Reşiţei au spus “PAS” acţiunii de igienizare a oraşului!

Prima acţiune din cadrul Campaniei de igienizare a municipiului Reşiţa, organizată de angajaţii primăriei, în acest an, a fost un eşec, cel puţin în partea centrală a oraşului.

Cetăţenii municipiului Reşiţa, asociațiile de proprietari, ONG-urile si angajatii societăților comerciale au fost invitaţi să participe la prima actiune de ecologizare a orasului în care locuiesc dar din păcate au spus pas, pentru că nu s-au prezentat decât 4 cetăţeni. În schimb, angajaţii primăriei s-au mobilizat mai bine cu saci şi mănuşi şi au început curăţenia de primăvară în partea centrală a oraşului şi le-au dat astfel un bun exemplu celorlalţi cetăţeni care se plimbau nepăsători prin Centrul Civic.

Aceasta a fost doar prima acţiune. Campania de igienizare a municipiului Reşiţa va continua până în data de 11 mai. Şeful Serviciului de Gospodărire din cadrul primăriei, Cornelia Burileanu speră ca în zilele urmatoare cetăţenii să se mobilizeze mai bine şi să vină să dea o mână de ajutor.

Păstrarea curățeniei în municipiul Reşiţa va trebui să devină pentru noi toți un scop comun, pentru care să ne străduim mai mult! Aşa că, dacă va iubiţi oraşul nu mai staţi pe gânduri veniţi şi voi să daţi o mână de ajutor pentru că toţi ne dorim să trăim într-un oraş frumos şi curat.

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles