Astăzi, de la ora 17:15, managerul Radio România Reşiţa şi invitaţii săi dezbat şi caută răspunsuri la o problemă extrem de actuală:

Ştim să colectăm selectiv deşeurile ?

Rămâneți alături de Laura Sgaverdea pentru a afla mai multe amănunte de la invitaţii săi, astăzi, 2 martie,  de la ora 17:15.

Puteți indra în direct cu invitaţii emisiunii „Ascultă cum te ascult”, realizată de Laura Sgaverdea, la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62, unde aşteptăm opiniile voastre.

Așadar, rămâneți Acasă pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.