Iarna și-a intrat în drepturi în toată țara. Gerul și viscolul au pus în situații limită autoritățile. Chiar dacă în Banatul de Munte situația nu a fost extrem de grea, din respect pentru toți ascultătorii noștri managerul Radio România Reșița, Laura Sgaverdea, l-a invitat astăzi, 1 martie, de la ora 17:15, la emisiunea „Ascultă cum te ascult”, pe șeful Direcției Drumurilor Județene, Gabriel Francisc Știka, pentru a vă prezenta situația în momentul actual.

Rămâneți alături de Laura Sgaverdea pentru a afla mai multe amănunte  de la Gabriel Francisc Știka, astăzi de la ora 17:15.

Puteți indra în direct cu invitatul emisiunii „Ascultă cum te ascult”,  la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62.

Așadar, rămâneți Acasă pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.