Investiții pentru unitățile școlare din orașul de pe Valea Cernei!

Pe agenda conducerii administrației publice a orașului Băile Herculane în anul 2018 se află realizarea unor lucrări de investiții la Liceul HERCULES și Grădinița cu Program Prelungit FLOARE DE COLȚ din stațiunea de pe Valea Cernei.

“În viitorul apropiat vor începe lucrările de asfaltare a curții liceului, care a fost prevăzută în bugetul pe anul 2018. Avem făcută o antemăsurătoare, avem și o valoare estimativă, lucrarea va fi scoasă pe SEAP.Fondurile alocate pentru această lucrare sunt de la bugetul local, o valoare aproximativă de 80.000 lei! Noi sperăm să terminăm cât mai repede pentru ca și copiii din acest liceu să se bucure de această dotare în plus a liceului!”, ne-a precizat Cristian Miclău – primarul orașului Băile Herculane.

O altă lucrare este prevăzută a avea loc la Grădinița cu Program Prelungit FLOARE DE COLȚ : “Și acolo a fost prevăzut în bugetul pentru 2018 un joc de joacă pentru copii, care va fi dotat cu diferite leagăne, balansoare pentru copiii care sunt prezenți la grădinița din Băile Herculane!”, ne-a declarat edilul-șef al urbei de pe Valea Cernei.

Paul-Sever SMADU 

De același autor

Related Articles