Teatrul de Vest din Reșița are siglă nouă

200

Teatrul de Vest din Reșița are un nou logo cu care se va prezenta pe afişe, bannere, flyere, invitaţii și documente oficiale. În urma jurizării celor 45 de proiecte trimise în concurs, a fost desemnat câștigător cel al artistului plastic Bogdan Piperiu.

Dintre poiectele propuse, juriul, alcătuit din Florin Gabriel Ionescu – managerul Teatrului de Vest Reşiţa, Vasile Mandici – profesor de arte plastice şi pictor, Ştefan Iordănescu – regizor, şi Matei Mircioane – pictor şi grafician, a stabilit, iniţial, 5 sigle calificate în faza finală. Nominalizaţii pentru câştigarea concursului, în faza finală, au fost: Bianca Azap, Raluca Basarabă, Dana Mitran, Bogdan Piperiu şi Alin Sfetcu. După o nouă deliberare, juriul a stabilit câştigătorul concursului, respectiv pe Bogdan Piperiu.

Premiul i se va înmâna câştigătorului înaintea spectacolului „Cu fundul în două luntri”, adaptare după Carlo Goldoni, regia Marian Stan, o producţie a Teatrului de Artă Deva, care va fi prezentat duminică, 28 ianuarie, de la ora 19.00, la Palatul Cultural din Reşiţa.

Juriul a stabilit că şi ceilalţi 4 concurenţi care s-au calificat în faza finală, vor primi ca premiu câte 3 invitaţii pentru spectacolele următoare pe care le va prezenta Teatrul de Vest Reşiţa în această stagiune.

(Sebastian Dragomir)