Proiect revoluționar pentru comuna revoluționarului Eftimie Murgu, de pe Valea Almăjului!!

Până la apariția proiectului de țară, despre care se vorbește foarte mult, urmașii revoluționarului pașoptist din Valea Almăjului – Eftimie Murgu s-au gândit la un proiect de sat, care să fie acceptat de toți locuitorii comunei Rudăria de pe Valea Almăjului, care astăzi poartă numele marelui revoluționar!

“Împreună cu Consiliul Local am discutat, la modul cel mai serios gândit de noi,  un proiect de sat, astfel încât după anul 2020 să avem în mintea noastră, să ne imaginăm, să îndrăznim să visăm la Rudăria noastră că așa va trebui să arate : de la intrare, chiar și o altă pavoazare, o infrastructură rutieră bine pusă la punct și toate acestea care să placă turistului, eu zic în viitoarea stațiune montanistică Eftimie Murgu!”, ne-a declarat prof. Mihai Vlădia – primarul comunei almăjene.

Totodată, au fost creionate o serie de lucrări de investiții care trebuie să se concretizeze în cadrul acestui proiect de sat : “Din sursele financiare obținute prin exploatarea lemnului, banii să fie investiți în menținerea drumurilor agricole, pentru că aceste drumuri agricole conduc la proprietăți ale localnicilor, care au în derulare proiecte pe agricultură!”

Comuna poartă numele unui ilustru revoluționar pașoptist – Eftimie Murgu, iar din această comună poate porni o revoluție a administrației! “Îndrăznim ca de la această comună revoluționară care l-a avut pe Eftimie Murgu – da, îndrăznim! – împreună cu Consiliul Local să pornim o revoluție, o revoluție normală, o revoluție care să ducă în final la o colaborare Primărie – Consiliu Local și din toate acestea să fie niște variante, niște proiecte benefice pentru comunitatea pe care o reprezentăm!”, mărturisește primarul Mihai Vlădia exclusiv pentru RADIO ROMÂNIA REȘIȚA!

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles