Motto: ”Când vezi un om bun, gândeşte-te să-l întreci, când vezi un om rău, cercetează-ţi inima”.Aristotel

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această primă lună a lui 2018, la sugestia ascutătorilor noștri, vă invit să ascultați cele mai frumoase emisiuni Boema ale anului 2017, emisiuni de colecție.
În această seară de la ora 22:15 ne vom reîntâlni, pe calea undelor, cu Victor Socaciu.
Ne-a lipsit o perioadă de vreme, dar i-am ascultat muzica. Este generos, rafinat și sensibil așa cum a fost dintotdeauna, pentru că atunci când îi rostim numele o facem cu emoție și prețuire.
Mărturisirile sale, povestea sa de viață și gândurile pentru ascultătorii radioului reșițean conturează bucuria unei seri minunate de început de An Nou, 2018.

„Ceea ce trebuie să ne definească pleacă din interiorul nostru şi trebuie să-l afirmăm”, afirmă artistul Victor Socaciu.

Rămâneți Acasă pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău