[FOTO] Moș Crăciun a venit, pe ceas de seară, la Căsuța copiilor din Reșița!

228

Moș Crăciun a ajuns în oraș! Magia Sărbătorilor a pus renii la treabă și a adus daruri celor mici care au donat pentru copiii bolnavi de hemofilie și diabet. Bunici, părinți și copii s-au bucurat de blândețea Moșului pe care Laura Sgaverdea l-a tot sunat pentru a ajunge și la Căsuța de Sticlă din Parcul Tricolorului.

Luat prin surprindere, parcă, de glasurile vesele de copii, Moș Crăciun a avut emoții și a fost copleșit de câți prichindei frumoși si cuminți a întâlnit.

Cei trei Magi de la Căsuța copiilor, Laura, Valentina și Ovidiu s-au bucurat când Moșul le-a spus că anul acesta va duce copiilor bolnavi de la Centrul de recuperare şi evaluare „Cristian Şerban” din Buziaş, un dar minunat-SPERANȚA!

Căsuța de Sticlă din Parcul Tricolorului este Căsuța copiilor și este înveșmântată în Magia Crăciunului când VISELE  se împlinesc.

Fiți buni, faceți un gest „copilăresc” și donați pentru Centrul de recuperare şi evaluare „Cristian Şerban” din Buziaş, acum în aceste  ultime 2 două zile ale campaniei umanitare Muzică pentru Viață, organizată de Radio România Reșița ce  se va încheia sâmbătă, 23 decembrie în Parcul Tricolorului din municipiul de pe Bârzava.

Crăciunul este al nostru, al tuturor și poartă cu el pilda bunătății, a compasiunii și unui nou început, sau mai bine spus- Credință, Nădejde și Dragoste!

Anca Bica Bălălău-Hardy Cvoica