Caravana Jandarmeriei ajunge astăzi şi în Caraş-Severin

363

Caravana de recrutare a Jandarmeriei Române ajunge şi în Caraş-Severin. În Reșița, caravana va staţiona în Parcul Tricolorului, în intervalul orar 14.00-15.00, după care aceasta se va deplasa în Caransebeș, în zona Centrului Civic, în Teregova, dar şi în Băile Herculane. Această activitate are ca scop promovarea în rândul tinerilor a ofertei educaționale ale celor două şcoli de subofițeri jandarmi din Drăgăşani şi Fălticeni, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, Marius Săndulescu.

„Te aşteptăm începând cu ora 14.00, în municipiul Reşița, zona Parcul Tricolorului şi începând cu ora 14.30, în Centrul Civic pentru a te înscrie la una din cele două şcoli de subofițeri ale Jandarmeriei Române, din localitățile Drăgăşani şi Fălticeni. Invităm tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 27 de ani, absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat, care doresc să urmeze o carieră în Jandarmeria Română, să se prezinte în locurile de staţionare ale caravanei, unde vor primi toate precizările necesare şi pliante cu informaţii legate de condiţiile de admitere. Doritorii vor putea completa pe loc cererile de înscriere, singurul act necesar a fi prezentat în acest scop fiind cartea de identitate valabilă”.

Autospeciala Jandarmeriei, inscripționată cu mesajul „Vino în echipa noastră!”, a fost prezentă în această dimineaţă în Timişoara şi ieri, în Arad.

Inspectoratele de Jandarmi din ţară selecţionează candidaţi (bărbaţi şi femei) pentru a participa la concursurile de admitere, sesiunea ianuarie 2018, organizate de unităţile de învăţământ postliceale din subordinea Jandarmeriei Române, după cum urmează:
Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani – 350 de locuri alocate Jandarmeriei Române (din care: 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi);
Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni – 350 de locuri alocate Jandarmeriei Române (din care: 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi).
(Sebastian Dragomir)