Lucrările de modernizare a canalizării din municipiul Caransebeş continuă. Oraşul s-a transformat într-un adevărat şantier!

Sunt lucrări care se fac la reţeaua de apă şi canal din acel mare proiect în care toate oraşele din judeţ sunt implicate. Este un proiect desfăşurat între Aquacaraş, Consiliul Judeţean şi Hidroconstrucţia. În acest moment oraşul Caransebeş nu arată aşa cum ne-am dori. Am auzit foarte multe voci care au spus că eu sunt cel care am distrus oraşul. Din păcate eu mă confrunt cu această situaţie de nedorit…dar partea bună a lucrurilor este că în Caransebeş stadiul de executare al acestor lucrări este cel mai avansat dintre toate localităţile din judeţ. Se lucrează intens, este un oraş viu şi acest proces de înlocuire a reţelei de apă şi canal trebuia să se întâmple. În sfârşit municipiul Caransebeş va avea o reţea de canalizare nouă, modernă şi care va rezista cel puţin 50 de ani de acum în colo”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

În plus primarul municipiului Caransebeş roagă şoferii în această perioadă să fie înţelegători şi atenţi în trafic pentru că din cauza şantierului în unele cartiere traficul se desfăşoară îngreunat. În această perioadă, edilul le sugerează cetăţenilor să-şi lase autovehiculele acasă şi să folosească mijloacele de transport în comun.

Daiana Roşca