[FOTO] Grav accident pe DN6. O femeie a murit

2820

Un grav accident de circulaţie s-a produs marţi după-amiază pe DN6, pe centura localităţii Domaşnea.

O femeie de 56 de ani, de loc din judeţul Mehedinţi, ce se deplasa la volanul maşinii sale dinspre Caransebeş către Orşova a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens unde s-a izbit puternic de un autotren. Şoferul acestuia a încercat să evite impactul şi a ajuns în şanţul de la marginea drumului.

La faţa locului au ajuns salvatorii din Caransebeş însă, din păcate, pentru femeia prinsă între fiarele contorsionate ale autovehiculului nu mai era nimic de făcut.

„C.I., de 51 ani, în timp ce conducea un autoturism din direcția Caransebeș spre Orșova, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule format din o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, condusă de B.I. de 39 ani. În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei autoturismului și rănirea ușoară a conducătorului ansamblului de vehicule, care a fost transportat la Spitalul Municipal Caransebeș. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Caraş-Severin.

Circulaţia a fost deviată prin Domaşnea, până la finalizarea cercetărilor.