[FOTO] O întâlnire de suflet, sâmbătă 17 iunie, de la ora 15:15, cu Olga Delia Mateescu la emisiunea „Despre Ele”

Olga Delia Mateescu, o doamnă dragă acestor locuri, fiica cunoscutei actrițe a teatrului reșițean Aura Râmniceanu, care preţ de trei decenii a slujit scena bănățeană, este invitata emisiunii „Despre ele”.

Actriță, profesor universitar și dramaturg, Olga Delia Mateescu și-a mărturisit ori de câte ori a avut ocazia, dragostea și recunoștința pentru oamenii acestor locuri, zugrăvind cu delicatețea emoției, amintiri ce o leagă de tinerețea trăită aici.

Un Om care poartă un nume consacrat în tot ceea ce iubim –Olga Delia Mateescu, într-un interviu de colecție pentru ascultătorii Radio România Reșița !

Un Om care a crescut generații de studenți la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, din postura de dascăl, dar a și creat roluri memorabile în teatru și film. Un Om care aduce un sincer Laudatio radioului național unde a jucat teatru radiofonic, un Om care poartă un nume consacrat în tot ceea ce iubim –Olga Delia Mateescu, într-un interviu de colecție pentru ascultătorii Radio România Reșița !

 Rămâneţi pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM, pentru a vă bucura de omul, dascălul şi artistul Olga Delia Mateescu.

Ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

 Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles