[VIDEO] Dan Doran, antrenorul Viitorului Caransebeș, în fața aceluiași vis după 7 ani

416

Campioana județului Caraș-Severin la fotbal, Viitorul Caransebeș efectuează vineri după-amiază, de la ora 18.00, ultimul antrenament înaintea primului joc, cu Șurianu Sebeș, campioana județului Alba. 

În această seară este așteptat să ajungă la Caransebeș și Dan Alexa, care este legitimat la Viitorul Caransebeș și care va evolua în cele două meciuri din barajul de promovare. Dan Alexa, originar din Caransebeș, este în prezent antrenorul formației Concordia Chiajna.

”Atmosfera este una relaxantă în sânul echipei, programul mai cuprinde o întâlnire pentru masa de prânz de mâine, apoi odihnă și la 16.30 întâlnirea la stadion. Lotul este complet valid pentru partida de mâine”, a spus antrenorul Dan Doran.

Pentru antrenorul Dan Doran meciul de sâmbătă are o semnificație aparte, deoarece în urmă cu 7 ani obținea promovarea cu Autocatania Caransebeș, dar în calitate de jucător. Dan Doran era pe atunci căpitanul echipei și formația din Caransebeș s-a impus în fața celor de la Frontiera Curtici cu 2-0, în meci disputat pe arena Calor din Timișoara.

Puteți să vă reamintiți atmosfera de atunci…

 

Înaintea celor două manșe, antrenorul formației Viitorul Caransebeș, Dan Doran ne-a declarat:

”În primul rând vreau să mulțumesc Radio Reșița și tuturor ascultătorilor Radio Reșița pentru felicitări și susținere. Ne așteaptă două meciuri grele, pentru că orice echipă care a ajuns în această fază îți dorește promovarea. Echipa noastră am format-o acum un an de zile, închegată pe prietenie și am pornit la drum pentru a oferi spectacol și să dovedim că municipiul Caransebeș trebuie reintegrat în circuitul fotbalului românesc. În ceea ce privește șansele de promovare, acestea sunt 50-50%. Noi ne tratăm cu respect adversarul. Acum facem antrenamente în care punem accent mai mult pe aspectul tehnico-tactic. Lotul nostru este format din 24 de jucători și toți jucătorii sunt apți de joc. Noi vom putea conta foarte mult, în ambele întâlniri, pe jucătorul nostru Dan Alexa, care ne-a asigurat de prezența sa, la această dublă manșă.”

Caransebeșeanul Dan Alexa este legitimat la liderul Ligii a IV-a Caraş-Severin și este actualul antrenor al formației Concordia Chiajna.

             Îi așteptăm pe toți fanii să ne susțină

”Îi așteptăm pe toți susținătorii de sport, de fotbal în special, să ne încurajeze, să fie alături de noi, astfel încât să obținem promovarea. Nu suntem o echipă de moment, ci suntem una de viitor. Vrem ca tinerii care practică fotbalul să nu renunțe la fotbal, ci să își construiască aici viitorul la formația noastră. Mulțumim factorilor locali, Primăriei Caransebeș pentru susținere și jucătorilor, care s-au implicat și au format această familie unită. Vrem ca după cele două meciuri, la Radio Reșița să spuneți că Viitorul Caransebeș a reprezentat cu mândrie și onoare județul Caraș-Severin și că a promovat în Liga a III-a, a concluzionat Dan Doran.

Prima manșă a barajului cu Şurianu Sebeş, campioana judeţului Alba, se va desfăşura sâmbătă, 17 iunie pe stadionul Municipal din Parcul Teiuş, de la ora 18.00.

sursa foto: Dan Doran, video -youtube

Cristina Corocan