Absolvenţii Facultăţii de Inginerie şi Management din Reşiţa şi-au luat adio de la viaţa de student

193

Absolvenţii Facultăţii de Inginerie şi Management a Universităţii Eftimie Murgu din Reşiţa, şi-au luat astăzi adio de la viaţa de student.

Cursul festiv a avut loc în Aula Magna a Universităţii şi la el au participat inclusiv familiile şi prietenii absolvenţilor. Tinerii, se declară surprinşi de cât de repede au trecut anii stundenţiei, şi sunt încrezători că îşi vor găsi cu uşurinţă un loc de muncă în domeniul lor.

„Am ales această universitate pentru că este la mine în localitate şi pentru profilul informatică industrială. Tinând cont că voi ieşi inginer, îmi doresc să mă angajez. Îmi voi căuta un loc de muncă. În principiu mi-aş dori să lucrez pe calculator, în domeniul informatică industrială.”

„Am ales această secţie pentru că meseria de inginer nu va avea niciodată moarte, inginerii vor fi tot timpul la căutare. În viitorul apropiat îmi voi căuta un loc de muncă în domeniu, dar voi continua şi cu studiile mai departe pentru a face un masterat în acest domeniu.”

„Am ales Universitatea Eftimie Murgu cu specializarea în domeniul ingineriei deoarece înca din perioada liceului am fost pasionat de materiile reale. Mă aştept ca în viitor să îmi găsesc locul de muncă mult visat, sunt convis că îmi va fi uşor să găsesc un loc de muncă în acest domeniu, deoarece este foarte căutat.”

„Am ales această universitate deoarece este aproape de localitatea în care eu stau. Am fost motivată şi de alţi absolvenţi care şi-au găsit cu uşurinta un loc de munca in acest domeniu.

Mâine de la ora 11 va avea loc cursul festiv al absolvenţilor Facultăţii de Ştiinţe Economice, iar vineri la ceremonie vor participa absolvenţii Facultăţii de Ştiinţe Sociale.

(Claudiu Pamfil)