HC Adrian Petrea Reșița a fost surclasată de Potaissa Turda

89

HC Adrian Petrea Reșița a fost o pradă ușoară pentru una dintre ocupantele podiumului, Potaissa Turda. În etapa a zecea a Ligii Zimbrilor, echipa reșițeană a fost surclasată cu 37-23, aceasta fiind cea mai usturătoare înfrângere din acest sezon. Problemele financiare prin care trec elevii antrenorului Adrian Petrea se răsfrâng asupra evoluției din teren.

În mare măsură, problemele ne afectează și după rezultatul făcut în seara asta, se pare că nu ne putem reveni. Ne cerem scuze pentru meciul din seara asta și atitudinea pe care am avut-o față de partidă. Se pare că problemele acumulate în timp se răsfrâng în teren și dorim să le cerem scuze suporterilor și să ne înțeleagă că încercăm să ne revenim, dar nu este atât de ușor să le ridici moralul jucătorilor când știi că au probleme de ordin financiar, poate și acasă sunt problemele respective”, a spus antrenorul secund Eremia Pîrîianu.

HC Adrian Petrea rămâne pe locul 12, cu doar 7 puncte și se pregătește de meciul cu CSM București, în deplasare, pe 12 noiembrie.