[FOTO] Accident grav la Timişoara! Patru oameni răniți, printre care şi o fetiţă de 10 ani

179

Accident de circulație, luni după-masă, la intersecția străzii Bârzava cu Calea Bogdaneștilor. Trei adulți și un copil au ajuns la spital după ce un șofer nu a acordat prioritate când a intrat în intersecție.

Accidentul s-a produs din cauza unui tânăr de 24 de ani care circula pe strada Bârzava la volanul unei autoutilitare Dacia. Ajuns la intersecția cu Calea Bogdăneștilor, acesta nu a oprit în dreptul semnului de cedează trecerea și a pătruns în intersecție. A intrat, în prima fază, într-un autoturism Mercedes care circula din stânga sa, iar apoi a lovit un autoturism Matiz al cărui șofer circula și el regulamentar pe Calea Bogdăneștilor, din sensul opus Mercedesului. Impactul a fost puternic și toate cele trei autoturisme au fost avariate serios.

Două persoane, pasagere în Mercedes, au fost rănite și au fost transportate la spital. De asemenea, șoferul Matiz-ului, un bărbat în vârstă de 61 de ani, dar și o fetiță în vârstă de 10 ani tot în același autoturism au fost și ei răniți și transportați la spital.

Polițiștii de la Rutieră au deschis acum o anchetă pentru a stabili exact care au fost condițiile în care s-a produs accidentul de circulație.

sursa info :tion.ro