[AUDIO] DN58 la Anina, remediat de drumari. Traficul spre Valea Almăjului în deplină siguranţă

Infrastructura drumului naţional 58 din centrul oraşului Anina în suprafaţă de peste 20 de metri pătraţi de carosabil, în pericol de prăbuşire, a fost remediată recent de Direcţia regională de drumuri şi poduri Timişoara – Secţia Caransebeş, spune viceprimarul urbei, Dorinel Ungureanu. Prin intervenţii multiple, specialiştii de la drumuri au readus la nivel stratul asfaltic care în ultimile zile, înainte de a fi remediat, s-a tasat cu peste 10 centimetri, a mai spus Dorinel Ungureanu:

Acum specialiştii de la drumuri au iniţiat un proiect prin care vor supraveghea evoluţia în timp a carosabilului, dată fiind situaţia presiunii gazelor cărbunoase care lucrează în adâncuri.

În prezent traficul se desfăşoară în deplină siguranţă.

Vă reamintim că, presiunea gazelor din adâncuri rezultate din arderea stratului de cărbune şi a aportului de oxigen prin apa de ploaie atrage după sine deteriorarea infrastructurii carosabilului din zona Centru a oraşului. Fenomenul însă s-a agravat de la o zi la alta şi a atras după sine o serie de probleme urbane, a mai spus viceprimarul Dorinel Ungureanu. (Hardy Cvoica)

Foto: arhiva

Cele mai citite

Related Articles