Accident spectaculos pe DN58 Reşiţa – Caransebeş după staţia electrică de la kilometrul 8

În după-amiaza zilei de sâmbătă, 21 mai un autoturism, condus regulamentar pe direcţia Reşiţa – Caransebeş a intrat brusc în derapaj, a făcut câteva piruete pe carosabilul alunecos, după care, mașina a zburat, din inerţie, în râpa de pe marginea drumului, la o distanță de peste 20 de metri.

ulei 2Foarte aproape, de locul accidentului, un alt autoturism ce se îndrepta în aceeași direcție, a avut practic aceeași soartă, doar că șoferul a avut o prezenţă de spirit mai bună şi puţin mai mult noroc.

La fața locului s-au deplasat imediat două echipaje ale ambulanței și trei mașini de intervenție ale ISU Semenic, însă ocupanţii celor două autovehicule s-au ales doar cu o sperietură zdravănă şi maşinile avariate bine.

Cauza accidentului a constituit-o carosabilul, devenit extrem de alunecos în urma unei pete de ulei de pe şosea întinsă pe o distanță de peste un kilometru. Unii dintre participanţii la trafic care au mai trecut pe acolo, au declarat că asfaltul este “uns” încă de aseară, dar cu toate acestea, nimeni nu a luat nici o măsură să îndepărteze combustibilul petrolier de pe unul dintre cele mai circulate artere rutiere din Banat. Pompierii militari care s-au deplasat la faţa locului au încercat să spele asfaltul cu jet de apă, însă efortul le-a fost zadarnic.

Singurul răspunzător de starea drumului este administratorul acestuia, CNADNR care ar trebui să ia prompt măsurile care se impun pentru a preveni alte nenorociri.

Sursa: infocs.ro

Cele mai citite

Related Articles