[FOTO] Misiune posibilă pentru jandarmii din Caraş-Severin

Zeci de jandarmi din Caraş-Severin sunt angrenaţi la această oră într-o misiune mai specială. Fără a se folosi de mijloacele tehnice din dotare, aceştia trebuie să identifice şi să reţină cât mai mulţi peşti de baltă. Colonelul Alexandru Tobă, adjunct al comandantului Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, spune că au fost mobilizaţi în această „operaţiune” peste 40 de jandarmi din toate detaşamentele instituţiei.

„Chiar sunt spiritele destul de încinse şi e bătaia mare. Sper să fie şi peşte. Am ales o baltă la Zorlenţ, unde avem informaţii că se ascund peştii. Particip şi eu pentru că îmi plac aceste activităţi informale. Mă simt foarte bine şi cred că atmosfera contează. Cei mai moderni numesc această activitate ca fiind team-building”.

 

Misiunea de astăzi este ultima cu caracter sportiv, organizată cu prilejul Zilei Jandarmeriei. Mâine, în prezenţa oficialităţilor, la sediul Inspectoratului, de la ora 11.00, va avea loc o ceremonie festivă. Cu acest prilej se va citi mesajul ministrului MAI şi doi ofiţeri, respectiv trei subofiţeri vor fi avansați în gradul următor, înainte de termen.

(Sebastian Dragomir)

Cele mai citite

Related Articles