alegeri PES

Reșițeanul Marius Bălean a fost ales, la sfârşitul săptămânii trecute, președinte al PES activists Caraș-Severin. Organizația numără peste 8 mii de membrii la nivel național și este formată din tineri interesați de politica europeană, spune preşedintele acesteia, europarlamentarul Victor Negrescu:

PES activists este singura structură cu valenţe europene în politica românească, iar în Caraş-Severin organizaţia are 300 de membrii. Structura PES activists România este prin definiție axată pe politica europeană, iar modelul promovat de stânga în Europa este unul al echipei.

„Încrederea activiștilor PES Caraș-Severin, mă obligă. Vom continua împreună seria de activități și acțiuni fiind mereu alături de oameni. Am reușit ca în doi ani să dezvoltăm structura PES activists la nivel local și județean, am inițiat o serie de acțiuni la nivel local și județean și am participat la toate conferințele internaționale și consiliile naționale, reprezentanții PES Activists Caraș-Severin au fost prezenți la alegerea președintelui PES Activists pe Europa și nu oricum, ci, cu drept de vot”, a declarat Marius Bălean.

(Sebastian Dragomir)