Şi jandarmii sună la 112

apel 112

Un angajat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi din Caraş-Severin a fost nevoit să ceară sprijin colegilor şi poliţiei. El a sunat la numărul unic de urgenţă 112 după ce a fost implicat într-un scandal izbucnit la un imobil de pe Calea Caransebeşului din Reşiţa. Militarul este de mai mult timp ținta unor tineri cu care locuiește pe aceeași scară de bloc. Se pare că totul a plecat de la faptul că jandarmul i-a aplicat o amendă unuia dintre scandalagii, iar acesta din urmă nu a uitat. Plutonierul Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al jandarmeriei cărăşene, spune că tensiunile şi ameninţările trenează de mai mult timp. „Prin natura serviciului nostru suntem supuşi riscului de a fi identificaţi de persoanele pe care le-am sancţionat în timpul misiunilor noastre. Colegul nostru a mai avut probleme cu vecinii, găsindu-şi de două ori maşina vandalizată în decurs de un an de zile şi a fost ameninţat în repetate rânduri. De fiecare dată jandarmul a urmat calea legală şi a sesizat instituţiile abilitate ale statului”, a precizat Săndulescu:

Şi de această dată, jandarmul a anunţat Poliţia care a intervenit prompt, spune comisarul şef Dan Bortiş. „Lucrătorii Poliţiei Municipiului Reşiţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe Calea Caransebeşului din Reşiţa, doi tineri: S.G., de 17 ani şi Z.A., de 18 ani, ambii din localitate, au distrus, prin spargere, unul dintre geamurile cu care era prevăzută uşa de acces în scara unui bloc. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere faţă de cei doi tineri”, a menţionat şeful de cabinet al IPJ Caraş-Severin.

Poliţiştii nu menţionează nimic despre distrugerile produse la autoturismul jandarmului şi nici despre ameninţările la care acesta a fost supus. Probabil aceste aspecte sunt în cercetare.

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles