Transport agabaritic pe ruta Sibiu- Nădlac 1 PTF

În perioada 8-14 februarie se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul: Sibiu – A1 – Holdea – DN68A – A1 – DN7 – Nădlac 1 PTF.

Vehiculul transportă un utilaj. Lățimea maximă a vehiculului este de 3,50 m, masa totală 20 tone, lungimea 35 m, înălțimea 4,40 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră. Vehiculul va fi însoţit de autovehicule de însoţire autorizate şi de echipaje ale poliţiei rutiere. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

De același autor

Related Articles