Presiune scăzută la apă în mai multe localităţi din Timiş

În perioada 31 august – 4 septembrie a.c., presiunea de distribuţie a apei va fi scăzută, ca urmare a spălării reţelelor de apă, în Buziaş, Bacova, Hitiaş, Racoviţa şi Ficătari. Programul spălărilor este între orele 12 şi 14 luni, 31 august şi între orele 8 şi 14 în restul intervalului anunţat.

Spălarea conductelor de apă face parte din programul de mentenanţă preventică a reţelelor realizat de Aquatim pentru a asigura o calitate adecvată a apei furnizate consumatorilor.

De miercuri 2 septembrie a.c., ora 12 până joi 3 septembrie a.c., ora 15, în localitatea Herneacova sunt programate lucrări de mentenanţă la unul din forajele care alimentează localitatea. În perioada anunţată, presiunea de distribu?ie va fi redusă.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

De același autor

Related Articles