Gorj: Maşinile fără lanţuri de iarnă au interdicţie să urce în staţiunea Rânca, pe DN 67C

În zona Novaci – Rânca, pe DN 67C, se circulă în condiţii de vizibilitate redusă, iar autoturismelor care nu sunt dotate cu lanţuri antiderapante nu le este permis accesul în staţiune, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au instituit un filtru la ieşirea din oraşul Novaci spre Rânca, pentru verificarea autoturismelor.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi Poliţiei Oraşului Novaci execută un filtru rutier pe DN 67C, la ieşirea din oraşul Novaci spre staţiunea Rânca, ocazie cu care participanţii la trafic sunt informaţi să circule cu atenţie sporită întrucât în zonă se circulă în condiţii de vizibilitate redusă. De asemenea, conducătorilor auto care nu au autoturismele dotate cu lanţuri antiderapante nu li se permite continuarea deplasării. Sunt exceptate autoturismele care au tracţiune 4×4′, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova au anunţat că în zonă ninge în continuare, iar utilajele intervin pentru deszăpezirea carosabilului. 

Foto DRDP Craiova

De același autor

Related Articles