Farmaciile din Reşiţa au program special de 1 Mai!

Cetăţenii municipiului Reşiţa nu trebuie să intre în panică, au de unde să-şi cumpere medicamente şi de 1 Mai!

Toate farmaciile îşi vor desfăşura activitatea după programul de weekend. În timp ce unele farmacii, rămân deschise până la ora 15.00 altele se vor închide la ora 20.00.

De exemplu, farmaciile Catena de pe Republicii 25 şi Catena din centrul Reşiţei rămân deschise până la ora 18.00. Unităţile Sensiblu de la Victoria şi din Kaufland se închid la ora 20.00. În schimb, unitatea Farm Prest de lângă Centrul de Transfuzii Sanguine, este singura din municipiul Reşiţa, care va rămâne deschisă până la ora 23.00, ne-a declarat preşedintele Colegiului Farmaciştilor din Caraş-Severin, Pavel Roşca.

Vă reamintim că nicio farmacie din judeţul Caraş-Severin nu mai funcţionează non-stop, ci doar până la ora 23.00. Povestea se repetă, la fel ca în anii trecuţi, farmaciştii spun că nimeni nu îi sprijină, iar dacă ar avea program permanent ar merge în pierdere.

Pentru ca o unitate să funcţioneze, de exmplu, în turele de noapte pot lucra doar farmacişti, nu şi asistenţii de farmacie. Iar punctele farmaceutice care nu au minim şase farmacişti angajaţi, nu pot să aibă în prezent un program non-stop, pentru că astfel s-ar încălca Codul Muncii.

De același autor

Related Articles