CNAIR: Transport agabaritic pe ruta Sânnicolau Mare – Jimbolia

Un transport cu depăşiri ale maselor şi dimensiunilor rutiere acceptate se va desfăşura, începând de marţi şi până joi, pe traseul Sânnicolau Mare – DN59C – Jimbolia – DN59A – Jimbolia PTF, informează Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Vehiculul transportă utilaj energetic.

Lăţimea maximă a vehiculului este de 4,20 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Conform legislaţiei privind circulaţia pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri ale dimensiunilor rutiere este de 70 km/oră.

Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de Poliţia Rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri ale dimensiunilor. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 Si pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar si pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.