CNAIR anunță un nou program de circulație pe Transalpina

Drumul Național 67 C- Transalpina are de vineri, 25 august un nou program de circulație.

Între Rânca și Obârșia Lotrului, circulația este permisă de la ora 08 00 până la ora 20 00, cu două ore în plus față de programul inițial, potrivit unui anunț al Companiei de Drumuri (CNAIR). În iunie, când a fost redeschisă circulația între Rânca și Obârșia Lotrului, programul de circulație a fost stabilit pentru intervalul ora 08 00 dimineața, ora 18 00.

,,Se modifică programul de circulație pe Transalpina între Rânca și Obârșia Lotrului. Începând de vineri, 25.08.2023, circulația rutieră pe Transalpina, DN67C, pe sectorul Rânca (km 34+800) – Obârșia Lotrului (km 59+800), va fi permisă în intervalul orar 08⁰⁰ – 20⁰⁰. Reamintim că pe acest sector de drum este instituită restricție de tonaj (3,5 tone), iar viteza de deplasare maximă admisă este de 30 km/h.

Transalpina este cea mai înaltă șosea din România și una dintre cele mai frumoase, ce traversează munții Parâng de la sud la nord, pe teritoriul județelor Gorj, Vâlcea, Sibiu și Alba. Tronsonul de altitudine Rânca-Obârșia Lotrului se închide în noiembrie, în funcție de condițiile meteo.

Foto DRDP Timisoara

De același autor

Related Articles