[VIDEO] A 50-a zi de război: 73 de cadavre au fost scoase dintr- o groapă comună din Bucea

20:20 În Bucea, 73 de cadavre au fost scoate dintr-o „groapă comună” de lângă biserica din localitatee, spune primarul Anatoli Fedoruk.

UPDATE 19:50 Pe 14 aprilie, 2.557 de oameni au fost evacuați din zonele grav afectate de război.

UPDATE 19:35 Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei susține că comandamentul Forțelor Armate ruse planifică un nou proces de mobilizare la nivel național. Potrivit autorităților ucrainene, unele unități rusești sunt transferate din regiunile Briansk și Kursk în regiunile Belgorod și Voronej.

De asemenea, continuă pregătirile pentru operațiuni active în regiunile Donețk și Harkov. Tot în direcția Donețk, trupele ruse încearcă să captureze Popasnaia, Rubejnoie și Severodonețk.

UPDATE 18:50 Guvernul Ucrainei împreună cu procurorul-șef al Curții Penale Internaționale de la Haga Karim Khan au discutat despre începerea unei anchete în privința crimelor de război a Rusiei în Ucraina. Acest lucru a fost anunțat de prim-ministrul Ucrainei, Denis Șmîgal.

UPDATE 18:40 Nava-amiral a flotei ruse din Marea Neagră, crucișătorul „Moscova” a devenit cea mai scumpă pierdere militară a Rusiei în războiul cu Ucraina. Potrivit Forbes, aceasta costă aproximativ 750 de milioane de dolari.

UPDATE 18:25 Trupele ruse au bombardat unele localități din regiunea Sumî. Mai multe case au fost avariate, spune șeful administrației regionale militare din Sumî, Dmitri Zhivitsky.

Cele mai citite

Related Articles