Românii s-au mobilizat on-line și oferă cazare pentru refugiații din Ucraina

Situația disperată a familiilor din Ucraina i-a determinat pe români să se mobilizeze on-line pentru a veni în sprijinul celor care caută adăpost la noi în țară.

 UNITI PENTRU UCRAINA este numele grupului de pe Facebook unde voluntari din România oferă deja cazare pentru familiile de refugiați din Ucraina. Sunt postate sute de mesaje prin care oameni din toate orașele țării se oferă să cazeze familii, persoane și chiar animalele celor care caută adăpost în țara noastră. Mai mult, sunt români care s-au oferit să traducă în limba ucraineană postările pentru ca grupul să poată fi găsit mai ușor.

”Oferim cazare pentru 2 familii cu copii din Ucraina, inclusiv cu animale- alimente, haine si ceea ce este necesar pana la finalizarea conflictului!”

Inimile noastre se îndreaptă către vecinii noștri din Ucraina pentru lucrurile groaznice prin care trec în aceste zile. Dacă sunteți un proprietar de animale de companie în Ucraina care intenționa să fugă în România, vă rugăm să nu vă lăsați animalul de companie pe câmpul de luptă. Putem ajuta cu hrană pentru animale de companie, facturi medicale, medicamente și găsirea de case temporare sau permanente pentru animalul tău de companie aici. Suntem dispuși să lucrăm cu orice salvator sau ONG ucrainean care poate găsi transport în România pentru pisicile lor salvate.

Dețin un apartament în orașul Arad cu 3 camere pe care pot să-l pun la dispoziție gratuit pentru o perioadă de timp.

Suntem solidari cu vecinii noștri în aceste momente grele🙏🏼Oferim gratis apartamente care ar putea găzdui familii veniți din Ucraina.

Sunt câteva dintre sutele de mesaje postate pe grup care au ajuns se pare și la cei care caută ajutor.

12 COMENTARII

  1. Ofer cazare pentru 2 doamne ori pentru o mamă tânără cu un copil mic în Constanța
    Tel : +40729504305

  2. Ofer cazare gratuit pt familie din Ucraina cu maxim 2 copii Urziceni-Ialomita 0760752964

  3. Ofer cazare pe o perioada nedeterminată în orașul Focșani la două trei mămici din Ukraina cu 1,2 copii fiecare.tel 0752868546

  4. Ofer un apartament în Caransebeș pentru cazarea gratuită a unei famili cu copii din Ucraina Nr telefon 0770952961

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles