[AUDIO] Bănăţenii oferă cazare şi alimente refugiaţilor din Ucraina

Conflictul din Ucraina a provocat emoţie în întreaga lume iar semnele de solidaritate au apărut peste tot. Nici bănăţenii nu au rămas indiferenţi în faţa acestei strategii ci se mobilizează în grupuri de voluntari pe reţelele de socializare pentru a-i ajuta pe refugiaţii din Ucraina.

Mai multe persoane au anunţat în ultimele ore pe facebook că oferă cazare celor care vin din zona de razboi şi au nevoie de ajutor. De exemplu, tânăra Narcisa Toderaş, de profesie avocat pune la dispozitia unei familii din Ucarina un aparatment complet utilat în mod gratuit în Timişoara. Şi după această postare telefoanele au început să sune, astfel că în această seară, în apartamentul tinerei va ajunge o familie de refugiaţi.

Şi nu este singurul exemplu, un alt timişorean oferă de asemenea o casă dar şi alimente celor care au nevoie, pentru că domnul Constantin nu poate să nu ajute aceste familii grav afectate de război.

Şi nu sunt singurii care ajută, zeci de bănăţeni sunt dispuşi să dea dovadă de solidaritate şi să ofere cazare sau alimente celor care îsi gasesc liniştea în aceasta perioadă, în Timisoara, departe de casa.

Sursa foto: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles