YouTube Music lansează oficial „Creați un radio” pe Android și iOS

YouTube Music și-a anunțat oficial funcția „Creează un radio”, după ce a fost lansată pe scară largă la începutul acestei luni pe Android și iOS.

Anterior, YouTube Music crea un radio atunci când selectați o singură melodie de oriunde în aplicație. Stația ar începe după terminarea pistei curente, Up Next notând ceea ce este în coadă. De asemenea, veți avea posibilitatea de a salva acel radio ca listă de redare obișnuită.

Crearea unui radio vă permite să construiți posturi „de la zero, combinând elemente de bază ale muzicii, cum ar fi artiști, descriptori muzicali obișnuiți sau, dacă utilizatorul dorește, melodii care sunt noi descoperiri sau melodii relaxante.

Din feedul Acasă, derulați până când găsiți funcția „Creați un radio” etichetat ca „Tunerul dvs. de muzică”. Apoi vi se prezintă o grilă nesfârșită de artiști, cu capacitatea de a alege până la 30. După aceea, determinați dacă „Selecția cântecului” – sau „frecvența acelor artiști” – ar trebui să fie: Familiar, Blend sau Discover.

În cele din urmă, aveți „Filtre” pentru versiuni populare, profunde și noi, precum și Pump-up, Chill, Upbeat, Downbeat și Focus. Uneori, YouTube Music va observa când există „Nu există melodii de redat” și trebuie să încercați diferite opțiuni.

Odată finalizat, veți primi un radio „în permanentă actualizare” folosind noul aspect. Lista de redare este numită după artiștii și caracteristicile selectate. Poate deveni greu de manevrat dacă selectați mai mult de câțiva artiști.

Puteți salva manual acest radio folosind „Adăugați la bibliotecă” de lângă butonul de redare.

YouTube Music promovează această funcție ca oferind utilizatorilor „un control mult mai mare asupra experiențelor lor de ascultare a muzicii” decât alți furnizori de streaming.

De același autor

Related Articles