WhatsApp pregătește funcția pe care nici nu știai că ți-o dorești

Pe principiul ți-ai dorit și nici nu ai știut că își dorești… WhatsApp pregătește pentru lansare funcția pe care ți-ai dorit-o din prima zi… ca să citez niște titluri de prin articole tech…

Sună a bătălia declarațiilor de la fiecare lansare Samsung, ori Apple… al nostru e mai bun, mai inteligent, mai dorit, decât al competiției… adică nici nu ști că aveai nevoie de ce îți oferim noi… dar aveai!

Fabricanţi de nevoi

Și înainte să trec la subiectul din titlu şi început, al rubricii Tehnologia la zi, mă gândeam că… uite-așa… Giganții tech nu mai crează de mult tehnologie, ci crează nevoi, pe care apoi noi ni le însușim… Cu plăcere!

Și dacă este s-o vorbim pe aia dreaptă… WhatsApp beneficiază deseori de actualizări, dar puține dintre ele sunt la fel de relevante precum cea de acum, sunt de părere atât eu, cât şi jurnaliştii de la playtech.ro.

Dă-i cu edit

În mod autentic, această npuă funcţie remediază o problemă legată de greșelile pe care, uneori, le facem în mesajele expediate.

Mesajele pe WhatsApp vor deveni semnificativ mai similare cu postările de pe Facebook, în sensul că, după ce au câștigat posibilitatea de a avea atașate reacții, vor putea fi și editate, după trimitere.

Astfel, dacă ai scăpat o literă în plus sau ai uitat un cuvânt, vei putea remedia acest detaliu fără să mai trimiți un mesaj adițional, doar modificându-l pe cel original.

Funcţie momentan în teste

Disponibilă la scară restrânsă, doar într-o versiune de WhatsApp aflată momentan în beta este funcțională doar în varianta de Android a aplicației, dar având în vedere nivelul de importanță al schimbării, nu ar trebui să treacă un timp prea îndelungat până va ajunge și pe iPhone.

Ca un minus față de funcționalitatea similară din Telegram, corecțiile pe WhatsApp nu vin la pachet cu un istoric al modificărilor.

Nu poți vedea dacă schimbarea unui mesaj expediat anterior schimbă complet sensul propoziției sau este doar o corecție. Nu este exclus nici ca, la momentul lansării la scară largă a actualizării, istoricul schimbărilor să fie și el integrat în aplicația de chat.

Toate ca unul şi unul ca Meta

Nu de alta, dar găsești această opțiune pe Facebook, parte a aceluiași grup Meta, condus de același Mark Zuckerberg.

Tot ce mai Rămâne este să vedem cât mai durează până când vom putea folosi această opțiune atât în aplicațiile de mobil ale WhatsApp, cât și în versiunea de desktop a programului.

sursa: playtech.ro
sursa foto: mediafax.ro

Cele mai citite

Related Articles