WhatsApp Comunități acum disponibile!

Anunţate de Mark Zuckerberg încă din primăvară, entităţile pe care WhatsApp le numeşte Communities sunt o umbrelă sub care sunt găzduite grupuri de discuţii cu un numitor comun.

,,Astăzi, suntem încântați să anunțăm că am început să lansăm comunități pe WhatsApp la nivel global, iar acest lucru va fi disponibil pentru toată lumea în următoarele câteva luni.’’ A mai adăugat acesta.

Comunitățile precum cartierele, părinții la școală și locurile de muncă pot acum conecta mai multe grupuri sub o singură umbrelă pentru a organiza conversații de grup pe WhatsApp. Pentru a începe, atingeți fila comunități noi din partea de sus a chat-urilor pe Android și în partea de jos pe iOS. De acolo puteți începe o nouă comunitate de la zero sau puteți adăuga grupuri existente.

Odată ce vă aflați într-o comunitate, puteți comuta cu ușurință între grupurile disponibile pentru a obține informațiile de care aveți nevoie, atunci când aveți nevoie, iar administratorii pot trimite actualizări importante tuturor celor din comunitate

Cu Comunități, META își propune să ridice ștacheta pentru modul în care organizațiile comunică cu un nivel de confidențialitate și securitate care nu se găsește nicăieri altundeva. Alternativele disponibile astăzi necesită aplicații de încredere sau companii de software cu o copie a mesajelor lor. Toate acestea sunt securizate de criptarea end-to-end, astfel încât mesajele utilizatorilor să rămână private

Astăzi, de asemenea, s-au lansat încă trei funcții despre care credem că utilizatorii vor fi încântați: capacitatea de a crea sondaje în chat, apeluri video pentru 32 de persoane și grupuri cu până la 1024 de utilizatori. La fel ca reacțiile emoji, partajarea mai mare a fișierelor și ștergerea de către administrator, aceste funcții pot fi utilizate în orice grup, dar vor fi deosebit de utile pentru comunități.

,,Am lucrat cu peste 50 de organizații din 15 țări pentru a construi comunități care să le satisfacă nevoile. Suntem încântați că feedbackul pe care l-am auzit până acum este că aceste noi instrumente ajută grupurile ca acestea să se organizeze mai bine și să-și atingă obiectivele. Sunt multe altele pe care intenționăm să construim și vom continua să adăugăm funcții în următoarele luni. Deocamdată, suntem încântați să punem acest lucru în mâinile mai multor oameni și să auzim și feedbackul tău.’’ A declarat META.

De același autor

Related Articles