Viitorul învățării – Inovație online pentru o carieră în tehnologie

Studenții care vor să urmeze o carieră în tehnologie au acum o nouă opțiune de educație online.

Open Institute of Technology (OPIT) este o instituție de învățământ superior acreditată la nivel european, care oferă programe de licență și masterat în domenii precum informatică, inteligență artificială și știința datelor.

OPIT combină experiența academică a profesorilor internaționali cu expertiza industriei de tehnologie de vârf, pentru a crea un conținut de învățare digital excelent și o comunitate online vibrantă. Studenții beneficiază de mentorat personalizat, coaching de carieră și acces la o rețea globală de angajatori și parteneri.

Fondatorul OPIT, Riccardo Ocleppo, este un antreprenor în domeniul educației digitale, care a creat Docsity, o platformă care oferă suport de studiu pentru peste 20 de milioane de studenți din întreaga lume. El crede că o diplomă în domeniul tehnologiei poate oferi un avantaj în lumea de azi, în continuă evoluție, și vrea să construiască generația viitoare de absolvenți pregătiți pentru oportunitățile de carieră în cerere.

Rectorul instituției este fostul ministru al educației din Italia, profesorul Francesco Profumo, care este și președintele Consiliului Național de Cercetare. El a supravegheat procesul lung de acreditare și conformare cu standardele de calitate într-o piață plină de școli de codare și bootcampuri necunoscute.

OPIT își propune să ofere o alternativă accesibilă și flexibilă la educația tradițională, permițând studenților să își aleagă ritmul și programul de studiu. Taxele de școlarizare sunt de 5.000 de euro pe an pentru studenții din Uniunea Europeană și 6.000 de euro pe an pentru cei din afara ei.

De același autor

Related Articles