Un nou Android cu noi calități

După ce, puțin mai devreme, am vorbit despre Apple și evenimentul Spring Loaded, acum a venit momentul să vorbim pe scurt și despre … să îi zicem generic – concurență! Asta pentru că este pe cale să apară un nou Android. Cei de la Google pregătesc o nouă versiune de Android, care are rolul de a îmbunătăți experiența utilizatorului. În același timp, are grijă de telefonul sau tableta ta.

Android 12, versiunea pe care cei de la Google o pregătesc în această perioadă, vine cu mai multe funcții care să te ajute în viața de zi cu zi. Una dintre ele are rolul de a-ți ține telefonul mai mult „în viață”. Noua versiune va trimite în hibernare aplicațiile pe care le folosești rar sau deloc.

App Hibernation

Funcția poartă chiar numele de App Hibernation și îți va șterge fișierele temporare din aplicațiile nefolosite pentru a elibera din spațiul dispozitivului.

Specialiștii care urmăresc pregătirile la Android 12 au observat asta în codul noii versiune pregătite de Google.

Nu înseamnă, neapărat, că acestea se vor regăsi, din moment ce dezvoltatorii lor pot renunța la idee pe parcurs. Dar, cel mai probabil, Android 12 va oferi și această posibilitate.

De asemenea, Android 12 va elimina temporar anumite fișiere pentru a elibera din spațiul de stocare. Utilizatorii vor fi informați în timp real despre aceste schimbări, arată Google.

Modificări în Google Play

Noua versiune a Android 12 e așteptată în perioada următoare și este, de fapt, a 19-a versiune oferită de sistemul de operare, dar a 12-a cea mai importantă.

Cel mai probabil, ea va fi implementată după luna august. În așteptarea acesteia, Google a făcut deja câteva schimbări minore.

Între altele, Android 12, a adus o serie de modificări magazinului Google Play, atât în afișaj, cât și în setările puse la dispoziția utilizatorilor.

Vei observa că a fost eliminat meniul din colțul din stânga sus al ecranului. Vei găsi toate meniurile la avatarul profilului tău, din colțul din dreapta sus.

Dacă ai mai multe conturi Google conectate, poți accesa alte conturi atingând pictograma Extindeți.

sursa și sursa foto: playtech.ro

De același autor

Related Articles