Toate zvonurile de până acum despre Samsung Galaxy S23  

În ceea ce privește data de lansare, presupunem că precomenzile pentru Samsung Galaxy S23 ar putea începe de îndată ce 1 februarie, iar data de lansare a Galaxy S23 ar putea fi 17 februarie. Acesta merge după modelul stabilit cu lansările anterioare de telefoane Galaxy, prin care telefoanele au fost lansate. la vreo două săptămâni după vitrina Unpacked, evenimentul unde noile produse Samsung sunt prezentate.

În ceea ce privește designul, gama Galaxy S23 pare să păstreze în mare măsură aspectul lui Galaxy S22, Samsung Galaxy S23 Ultra în special arătând foarte asemănător cu predecesorul său.

De la acest zvon inițial, Ice Universe a aruncat o privire mai atentă și crede că motivul pentru care telefonul devine mai gros este că Samsung ar putea crește grosimea cadrului Galaxy S23. Încă nu știm de ce ar putea crește grosimea cadrului – ar putea fi o mișcare pentru a crește durabilitatea – așa că este ceva la care vom dori să fim cu ochii pe măsură ce telefonul se apropie de lansare.

Pentru alegerea culorilor, se pare că vom avea cel puțin patru la dispoziție. Acestea vor fi aparent bej, negru, verde și roz deschis, care vor fi disponibile pe toate cele trei modele din familia S23. Deși încă nu sunt confirmate aceste culori pentru S23 și 23 Plus.

Mai multe zvonuri au susținut că Samsung Galaxy S23 Ultra va primi o cameră de 200 MP, ceea ce ar fi o creștere notabilă față de camera de 108 MP de pe Galaxy S22 Ultra.

Acest zvon de cameră a câștigat mult avânt în trecutul recent, cu toate acestea, o altă scurgere spune că poate nu este a doua generație a senzorului ISOCELL HP3 pe care Samsung îl folosește până la urmă, ci mai vechiul ISOCELL HP1.

Dar un sfat mai recent îl face pe Galaxy S23 Ultra gata să obțină o cameră de 200MP sub forma unui senzor nelansat de la Samsung, care mai târziu a pretins a fi ISOCELL HP2, care va depăși atât senzorii HP1, cât și HP3 de 200MP existenti pe care îi produce compania.

Dacă Samsung rămâne la felul său trecut de a face lucrurile, Galaxy 23 va fi alimentat de cel mai recent siliciu Qualcomm. Și acesta ar fi Snapdragon 8 Gen 2, pe care producătorul de cipuri l-a dezvăluit în noiembrie. Pe lângă îmbunătățirile de performanță și putere față de Snapdragon 8 Gen 1 de anul trecut, vă puteți aștepta la un motor AI mai avansat și un procesor de semnal de imagine care introduce o mulțime de capabilități interesante ale camerei.

Telefoanele Galaxy S anterioare au folosit cipuri Exynos pe piețele din afara SUA, dar Qualcomm a indicat că va furniza exclusiv siliciu Snapdragon pentru gama Galaxy S23. Cu toate acestea, asta nu a redus la tăcere rapoartele, Samsung lucrează la un nou cip Exynos.

Cu toate acestea, un zvon spune că Galaxy S23 va primi o versiune personalizată a lui Snapdragon 8 Gen 2, care dă o credință suplimentară ideii de un singur cip pentru toate regiunile, precum și o performanță mai bună pentru telefoanele Samsung.

Noul chipset Qualcomm impresionează. În multe teste, a depășit cipul A15 Bionic care alimentează iPhone 14. Însă A16 Bionic din modelele iPhone 14 Pro încă îl depășește pe Snapdragon 8 Gen 2 într-o serie de teste.

Deși este de înțeles, ne-am dori foarte mult să vedem că Galaxy S23 și Galaxy S23 primesc ceva care le face mai mult decât upgrade-uri iterative.

Sursa: tomsguide.com

De același autor

Related Articles