Samsung va debuta cu Galaxy S23 Ultra BMW M Edition

Smartphone-ul emblematic în ediție limitată aduce un omagiu atât primului, cât și actualului BMW M3.

Fanii BMW se bucură că Samsung este pe cale să lanseze Galaxy S23 Ultra BMW M Edition. Acest smartphone în ediție limitată este rezultatul unei colaborări între BMW Korea și SK Telecom. Parteneriatul a permis integrarea elementelor emblematice de design ale BMW și a ingineriei de înaltă performanță în telefonul emblematic Galaxy S23 Ultra, creând un dispozitiv plăcut din punct de vedere estetic și avansat din punct de vedere tehnic.

Designul Galaxy S23 Ultra BMW M Edition se bazează pe moștenirea mărcii BMW M. Pachetul special de turnare sub presiune aduce un omagiu modelului M3 din prima generație, M3 E30, care a apărut pentru prima dată în 1986. Carcasa telefonului cu capac dur se inspiră din capota și grila verticală a actualului model M3 de generația a șasea. În plus, dispozitivul are un videoclip de pornire dedicat, care redă un logo cu dungi în trei culori care simbolizează marca BMW și un ecran unic cu tematică specifică M.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale colaborării sunt cele șapte tipuri de embleme detașabile incluse în pachet.

Ceasul pentru mașină cu design M, clema pentru parasolar al vehiculului, pompa de aer, autocolantul metalic cu litera M și cartea foto și posterul de istorie BMW sunt accesorii suplimentare care reflectă designul M și sporesc valoarea colecției.

BMW Vantage, o aplicație pentru stilul de viață BMW, este, de asemenea, instalată și livrată împreună cu dispozitivul. Aplicația oferă acces la o lume de experiențe și evenimente BMW, ceea ce o face un plus valoros la pachet. Ca bonus suplimentar, toți cumpărătorii primesc un „Starter Pack Voucher” BMW Driving Center, unde pot afla sfaturi de conducere în siguranță și abilități dinamice de condus de la un instructor profesionist.

Galaxy S23 Ultra BMW M Edition va fi limitat la doar 1.000 de unități. Precomenzile au început deja în Coreea până pe 13 februarie prin mall-ul online oficial al SK Telecom, T Direct Shop. Data oficială de lansare este 17 februarie.

Sursa: msn.com

De același autor

Related Articles