Fermierii şi producătorii de alimente, cu mic cu mare, au de-acum prilejul să tranzacţioneze sigur, direct şi transparent atât pe plan naţional cât şi internaţional.

Înregistrarea este gratuita, iar plata tranzacţiilor derulate prin platforma R-ainbow este printr-un instrument bancar international specializat, autorizat de ACPR – Banca Frantei, cu numãrul 16568.

Plata se realizează pe baza contului de bancă neutru. De exemplu, în momentul în care un cumpărător doreşte să facă plata aferentă unei tranzacţii, banii sunt depozitaţi într-un cont neutru reglementat de bancă, iar vânzătorul poate vizualiza suma depozitată, însă nici vânzătorul, nici cumpărătorul nu vor putea retrage suma depozitată.

Plata aferentă tranzacţiei va fi direcţionată în contul vânzătorului doar pe baza dovezii expediţiei bunurilor.
În acest fel, nu există riscul de a vă pierde bunurile, iar cumpărătorul nu riscă să-si piardă plata efectuată.

  • Accesaţi pagina de web la r-ainbow.com; Pe pagina principală de acces, selectaţi opţiunea ÎNSCRIE-TE ACUM, afişată în colţul din dreapta paginii; Completaţi numele firmei, ţara de reşedintă, si adresa de e-mail. Apoi, configuraţi parola contului şi nu uitaţi să o păstraţi confidenţială;
  • Selectaţi dacă doriţi să vă înscrieţi ca vânzător sau cumparător. După ce aţi completat câmpurile solicitate, veţi primi un e-mail generat automat din partea R-ainbow, pentru a vă confirma contul. Accesaţi linkul din e-mail cu un simplu click şi veţi fi redirecţionat către pagina principală.
  • Pe pagina principală r-ainbow.com, accesaţi „Login/Autentificare”. Introduceţi datele cu care v-aţi înscris (adresa de e-mail şi parola creată) în câmpul „Autentificare” şi continuaţi cu pasul următor;
  • Este important ca informaţiile oferite despre firma dvs., precum şi datele furnizate să fie corecte, actualizate, deoarece vor fi verificate! Acest aspect este fundamental pentru a oferi utilizatorilor platformei R-ainbow un mediu securizat pentru realizarea tranzacţiilor în siguranţă.
  • După acceptarea Acordului de Utilizator, puteţi începe să creaţi pagina de produs, urmând să abordaţi direct cumpărătorii interesaţi de produsele pe care le oferiţi spre vânzare.

Pagina de produs de pe platforma R-ainbow vă oferă câmpuri variate. Doar cele marcate cu culoarea roşie sunt obligatoriu de completat. Cu toate acestea, dezvoltatorii platformei R-ainbow vă recomandă să completaţi şi câmpurile neobligatorii, marcate cu culoarea galbenă. Cu cât furnizaţi mai multe informaţii despre produsul pe care doriţi să îl vindeţi, cu atât sunt mai mari şansele de a găsi cumpărătorii ideali. Includeţi cât mai multe materiale de marketing, broşuri, cataloage de produse, imagini de produs, certificate ale firmei şi ale produselor etc.

Odată ce v-aţi înregistrat ca vânzător pe platforma R-ainbow, aveţi posibilitatea să adăugaţi oricât de multe produse doriţi, accesând pagina „Inventar” din meniul platformei.

Sursa: agroinfo.ro