iPhone 13, următoarea generație de telefoane iPhone ale companiei Apple, urmează să fie lansată în mai puțin de o săptămână, iar pe măsură ce evenimentul se apropie, aflăm tot mai multe detalii în legatură cu ceea ce vom primi împreună cu ele de la companie.

Vor fi lansate 4 modele, versiunea standard va fi însoțită de o versiune mini iar modelele high end se vor numi Pro și Pro Max. iPhone 13 urmează să fie lansat de către compania Apple împreună cu 4 noutăți care sunt prezentate ca sigure de către diverse surse apropiate companiei, iar prima mare schimbare este un nou procesor performant care va fi inclus într-un chip A15 Bionic.

iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max vor beneficia deasemenea și de noi ecrane care sunt capabile să ofere rate de refresh de 120 Hz, dar e improbabil ca iPhone 13 si iPhone 13 Mini să ofere aceeași funcționalitate pentru clienți deoarece sunt modele mai ieftine.

iPhone 13 va avea un decupaj mai mic in partea superioară a ecranului, această schimbare importantă urmând a muta si difuzorul deasupra ecranului, astfel că vorbim despre o modificare de design nu foarte mare, dar totuși importantă pentru telefoane.

iPhone 13 va veni, în final, cu o serie de modificări importante pentru camere, care vor avea în centru noi funcții pentru înregistrarea de clipuri video la calitate mai bună, însă nu doar atât, și desigur că va fi extins suportul 5G la mai multe țări de pe glob.

Este de așteptat ca noua serie serie să fie ușor mai scumpă decât precedenta, însă diferențele de preț nu pot fi majore ținând cont de modificările aduse de această lansare.