HarmonyOS – o premieră Huawei

Huawei P50 Pro va fi lansat cu o premieră impresionantă, noul model de telefon fiind pregătit pentru a fi pus în vânzare cu schimbări mari pentru 2021. Acesta va fi primul telefon produs vreodată de către compania Huawei care va veni cu ceva ce mulți dintre fanii companiei așteaptă de ceva vreme și care ar putea fi de foarte bun augur.

Huawei P50 Pro va fi primul telefon al companiei chinezești în care vom vedea integrat HarmonyOS chiar din fabrică, zvonuri cu privire la această implementare venind încă de acum câteva luni, și iată că se transformă în realitate în acest moment.

Dublu sistem de operare

Huawei P50 Pro a avut dezvăluite multe dintre surprizele care vor fi oferite în mod oficial, și iată că acum vedem o nouă confirmare pentru această decizie foarte importantă a celor de la Huawei.

Se pare că HarmonyOS este suficient de bine pregătit pentru a fi oferit în mod oficial pentru utilizatorii de telefoane Huawei din toată lumea, iar Huawei P50 Pro va fi primul model în care se va experimenta cu acest sistem de operare pregătit de către compania chinezească.

Huawei P50 Pro va avea atât Android, cât și HarmonyOS, astfel ca nu vorbim doar despre un singur sistem de operare care va fi oferit pentru telefon, ci despre o combinație între ele.

Asta înseamnă că oamenii vor putea să aleagă ce sistem de operare folosesc în mod regulat pe Huawei P50 Pro, deși ambele sunt bazate pe fix același lucru, HarmonyOS fiind doar un Android ușor modificat de către compania chinezească pentru telefoane.

Dezamăgirea HarmonyOS

Mai puțin entuziaști jurnaliștii tech de la arenaIT.ro, anunță că, din păcate, sistemul de operare este un Android cu numele schimbat.

HarmonyOS trebuia să fie un sistem de operare nou, original. Din păcate este tot un Android fără servicii Google, dar cu o interfață schimbată și cu mai mult control din partea Huawei. Practic vor fi integrate mai multe funcții Huawei astfel încât să pară că este un ecosistem.

După ce va fi lansat oficial va putea fi instalat și pe seriile P40 și Mate 40. Zvonurile spun ca HarmonyOS este acum în stadiul Beta2. Sistemul de operare poate fi văzut și pe televizoarele Huawei în China, ceasuri și chiar tablete.

Începutul noii generații – Huawei P50 Pro

sursa: huaweicentral.com

Huawei P50 Pro nu va avea doar HarmonyOS implementat de către cei de la Huawei, ci și alte modificări foarte importante care vor aduce o experiență mult mai bună pentru folosirea sa.

Potrivit iDevice.ro, vorbim despre un nou ecran, o nouă cameră, o nouă baterie, RAM mai rapid, plus alte modificări foarte importante care vor fi cel mai probabil apreciate din plin de către clienții din toata lumea după ce vor fi anunțate în mod public de către companie.

Huawei P50 Pro va fi lansat undeva pe la jumătatea lunii aprilie, însă deocamdată nu s-a aflat și cam pe când ar urma să înceapă vânzările pentru acest model important de telefon.

Cu detalii despre noua generație de mobile marca Huawei voi reveni la momentul potrivit.

sursa foto: go4it.ro

De același autor

Related Articles