Apple Maps primește o actualizare importantă.

Apple a anunțat miercuri, 11 ianuarie, o actualizare importantă a Apple Maps, care va adăuga noi fotografii, butoane și promoții la aplicație pe paginile de afaceri.

Mișcarea va încuraja utilizatorii aplicației să caute mai mult decât doar indicații, oferind noi informații și fotografii despre locațiile afacerilor. Este cel mai recent exemplu de concurență între Apple Maps și Google Maps, acesta din urmă având instrumente robuste pentru a permite companiilor să editeze și să adauge informații la profilurile lor.

Pentru utilizatori, paginile de afaceri care apar atunci când căutați o locație în aplicație vor oferi mai multe funcții interactive. De exemplu, companiile de pe Apple Maps pot afișa acum o „Vitrină” sau un modul cu o imagine de ansamblu și capacitatea de a evidenția oferte sau promoții pe timp limitat.

Apple Maps va permite, de asemenea, companiilor să adauge butoane în partea de sus a profilului lor pentru a le permite oamenilor să comande sau să facă rezervări.

Informațiile suplimentare ale hărții vor fi utilizate și în Siri și alte software-uri Apple.

Pentru companiile care întrețin pagini Apple Maps, anunțul Apple include o nouă aplicație web numită Business Connect, care permite companiilor să își revendice locația, să editeze detalii precum dacă iau sau nu carduri de credit, să actualizeze fotografii, sigle, să ofere reduceri și promoții speciale.

Companiile mari gestionează adesea listele de hărți digitale cu software precum Yext sau Reputation, iar acestea se vor integra cu noul sistem Apple.

Apple introduce, de asemenea, un nou tablou de bord pentru proprietarii de afaceri care urmărește valori precum modul în care clienții ajung pe pagina lor Apple Maps și cu ce interacționează, similar cu tablourile de bord pentru măsurarea optimizării pentru motoarele de căutare.

Funcțiile sunt gratuite pentru companii și Apple nu vinde unități de anunțuri în aplicația lor pentru hărți.

Iată un exemplu de noile pagini Apple Maps, cu fotografii mari chiar sub ore și un buton în partea de sus pentru a permite utilizatorilor să facă o rezervare:

Apple

Acest exemplu de cafenea are un buton „Comandă”:

Apple

Companiile pot, de asemenea, să editeze pagina „Despre” dintr-o locație și să se integreze cu software-ul de chat de afaceri Apple:

Apple

Informațiile actualizate de listă vor apărea în aplicațiile Apple precum Siri și Messages atunci când are sens:

Apple

Utilizatorii vor vedea aceste actualizări pe iPhone-urile lor, dar unele dintre noile funcții necesită companii individuale să-și configureze paginile. Companiile își pot revendica și gestiona pagina Apple Maps printr-o nouă aplicație web:

Apple

Sursa: cnbc.com

Cele mai citite

Related Articles