[AUDIO] Trei personalităţi cu reală… personalitate

Studenţi, profesori, absolvenţi! În emisiunea “STUDENŢIADA”, la mijlocul lunii mai 2020, am vorbit despre viitor, deci despre proiecte, chiar absolute, despre atitudini, despre încredere şi despre irealul care poate deveni real. Amalia Pomian, studentă în anul I la Facultatea de Inginerie şi Management în cadrul Universităţii Eftimie Murgu din Reşiţa este cea care se prezintă mai întâi de toate:

Încă nu se pot face înscrieri în sistem online la Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa, platforma va fi disponibilă de săptămâna viitoare. Activităţile din prezent se desfăşoară, însă, în acest sistem. Este un procedeu cu care majoritatea cadrelor didactice şi studenţi s-au obişnuit. Decanul Facultăţii de Inginerie şi Management, Ioan Hălălae:

În emisiunea “STUDENŢIADA” am deschis şi capitolul “Nostalgii”. Irina Vladu este una dintre persoanele care a băut apă din Bârzava Banatului de Munte şi aici a rămas. “Inginera de la Confecţii” (aşa este cunoscută în Reşiţa) a studiat în Iaşi. Are amintiri frumoase şi visuri pentru mai departe:

STUDENŢIADA – emisiune care se difuzează la Radio România Reşiţa în fiecare zi de vineri, de la ora 20:20!

De același autor

Related Articles