Weekend cu şah la Reşiţa! Iubitorii sportului minţii sunt invitaţi la Cupa Rotary

Asociaţia Judeţeană de Şah Caraş-Severin, Clubul Rotary din Reşiţa şi Fundaţia Comunitară Banatul Montan invită iubitorii sportului minţii la ediţia din 2021 a Cupei Rotary. Concursul de şah rapid se va desfăşura sâmbătă, 29 mai, pe platoul din faţa Polivalentei reşiţene. Va fi o competiţie Open general, dar cu o limită de 50 de participanţi, anunţă organizatorii.

 Cupa Rotary se va disputa în sistem elveţian, cu 7 runde, 15 minute + 5 sec/mutare de fiecare jucător. Înscrierile şi şedinţa tehnică vor avea loc începând cu ora 9.00, iar startul competiţiei propriu-zise se va da în jurul orei 10.00. Taxa de participare este de 20 de lei, iar laureaţii competiţiei vor fi recompensaţi de organizatori cu diplome, cupe şi premii în bani.

Rămân valabile măsurile preventive aplicate şi la celelalte concursuri în aer liber de anul acesta: distanţare de minim 1 m între jucători (față în față) și 1,5 m lateral,  cu 7 m.p. alocați în spațiul de joc pentru fiecare participant, în grupe de maxim 10 jucători. Participanții – sportivi, arbitri şi oficiali – vor purta, din momentul intrării în arealul de joc, mască de protecție și mănuși de plastic (pentru a nu atinge materialele de joc). Se va asigura de către personal calificat triajul observațional si termometrizarea participantilor. 

De același autor

Related Articles