Voinţa Lupac, start ratat în noul sezon

Înfrângere usturătoare pentru Voinţa Lupac, în etapa inaugurală a Ligii a III-a de fotbal. Pe propriul teren, cărăşenii au cedat cu 1-5 ( 0-2), în faţa formaţiei Universitatea Craiova II. Atanas Trică-Balaci a reuşit un hattrick, iar Mirel Neaţă şi Patrick Rădulescu au înscris câte un gol pentru satelitul prim-divizionarei din Bănie. Onoarea Lupacului a fost salvată de căpitanul Cristi Danci, care a marcat în minutul 50, din penalty, singurul gol al gazdelor. Antrenorul Voinţei, Adrian Enăşescu, recunoaşte că nu se aştepta la acest duş rece.

„Evident că nu am anticipat acest debut în noul campionat. Este o victorie meritată a Universității Craiova II, pe fondul unui început mai timorat al nostru. În prima repriză, Craiova a avut o viteză în plus față de noi la construcție și, cu jucători foarte rapizi pe benzi, au reușit să ne pună probleme marcând cele două goluri – la care, din păcate, aș putea spune că am contribuit și noi. Am revenit după pauză mai hotărâți, am echilibrat jocul, am marcat repede prin Cristi Danci, apoi am pus presiune constant pe echipa oaspete.

Am reușit să menținem un ritm foarte bun până în minutul 74, când am luat golul trei, care un pic ne-a tăiat din aripi. Am continuat să atacăm, încercând să scoatem mai mult din acest joc, să încercăm să revenim, să egalăm, dar din păcate finalul de joc nu ne-a ajutat. La golul patru  am avut și ghinion, practic mingea a ajuns dintr-un clinci la Trică, iar acesta a marcat fără să-și dea seama. Iar pe final  s-au desprins. A fost o partidă destul de viu disputată, cu o echipă bună, repet. Rămâne să ne analizăm mai bine jocul, să vedem unde am greșit și etapa următoare, în deplasare, să reușim să recuperăm cele trei puncte pierdute acasă.

Este evident, după rezultatele înregistrate, că e o serie foarte, foarte echilibrată, cu echipe bune, echipe care investesc și va fi interesant acest campionat. Un campionat mult mai puternic decât cel din sezonul trecut”, a declarat principalul cărăşenilor, Adrian Enăşescu.

În etapa următoare, pe 2 septembrie, Voinţa Lupac va evolua în deplasare la ACS Viitorul Şimian.

Cele mai citite

Related Articles