Voinţa Lupac, scor-fluviu în amicalul cu CS Oţelu Roşu

Înaintea pauzei de vară, echipa de Liga a III-a Voinţa Lupac şi-a testat potenţialul în cadrul unui joc amical disputat în deplasare contra formaţiei CS Oţelu Roşu, ocupanta locului 9 în eşalonul IV al Caraş-Severinului. Diferenţa valorică şi-a spus cuvântul, iar fotbaliştii Voinţei s-au impus cu un categoric 9-0. O dată cu acest meci, lotul Lupacului intră în vacanţă pentru aproximativ o lună. Antrenorul Voinţei, Adrian Enăşescu:

“După ultimul joc din campionat am continuat pregătirile încă o săptămână, cu scopul de a ieși treptat din efort. Am încheiat cu un ultim joc amical la Oțelu Roșu, în care am vrut să vedem câțiva juniori care sunt în vederile noastre. Am intrat în vacanță după acest joc, pentru patru săptămâni suntem în vacanță.

La începutul lunii iulie, probabil în data de 3, o să reluăm pregătirea. Vizavi de un posibil cantonament, vom stabili împreună dacă îl facem undeva, probabil tot pe plan local, nu e stabilit. O să avem o ședință ca să punem la punct toate detaliile. Niciun jucător nu și-a exprimat dorința de a pleca. Consider că au avut satisfacții vizavi de campionatul încheiat, de evoluția lor – și, una peste alta, toată lumea e mulțumită. La capitolul sosiri încă nu putem spune nimic clar. Vor veni niște jucători, în special pentru regula Under, vom stabili pe parcurs jucătorii care vor face pasul spre noi. Am încredere că vom arăta bine și campionatul următor – şi sperăm să aducem un plus față de campionatul recent încheiat.”

În actualul sezon, Voinţa Lupac a câştigat playout-ul seriei a 7-a cu un avans de 13 puncte faţă de următoarea clasată, Jiul Petroşani.

De același autor

Related Articles