Voinţa Lupac pleacă după puncte la Severin. Cărăşenii vor înfrunta formaţia Viitorul Şimian

Voinţa Lupac se pregăteşte pentru cel de-al doilea joc din noul sezon al Ligii a III-a. După retrogradarea Progresului Ezeriş, formaţia din Lupac a rămas singura reprezentantă a Caraş-Severinului în acest eşalon – iar misiunea ei nu e una uşoară. Voinţa evoluează tot în seria a 7-a, care e însă mai puternică anul acesta.  Un lucru de care cărăşenii s-au convins încă din prima rundă: gruparea din Lupac a pierdut clar, cu 1-5, meciul disputat acasă contra satelitului Universităţii Craiova. Acum, cărăşenii speră să recupereze punctele pierdute cu un succes contra Viitorului Şimian. Antrenorul Voinţei, Adrian Enăşescu:

“E clar că după jocul de acasă cu Universitatea Craiova ne-am analizat mai bine evoluția, ne-am dat seama unde am greșit – de fapt, unde au profitat cei de la Craiova. Am discutat, o să schimbăm sistemul de joc, se pare că nu ne-am adaptat foarte bine, sau cel puțin nu a funcționat cum ne-am dorit. Echipa este ok, suntem ușor afectați pentru că în prima etapă am pierdut acasă cu o diferență care nu s-a mai întâmplat până acum, dar mergem încrezători că putem scoate punct sau puncte din deplasarea de la Severin.”

Sezonul trecut, formaţia din Şimian a prins playoff-ul competiţiei, în timp ce Lupacul a evoluat în playout.

Formaţia din Mehedinţi a început şi ea noul sezon cu un eşec: 1-2, pe terenul Jiului Petroşani. Partida Viitorul Şimian – Voinţa Lupac se dispută sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 17.00, pe terenul Municipal din Severin. De la aceeaşi oră va avea loc în seria a 7-a şi meciul dintre CSO Turceni şi Jiul Petroşani.

foto: arhiva

Cele mai citite

Related Articles