Voinţa Lupac leagă victoriile! Cărăşenii s-au întors cu trei puncte de la Turceni

După succesul de acasă cu Viitorul Şimian, Voinţa Lupac a plecat după trei puncte la CSO Turceni, codaşa seriei a 7-a, care avea un bilanţ de două egaluri şi nouă eşecuri după primele 11 runde. Cărăşenii au administrat gorjenilor cea de-a zecea înfrângere. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea Voinţei, care a punctat prin Marius Musteţa şi Manu Jinga. N-a fost un meci uşor, recunoaşte antrenorul Lupacului, Mircea Manu.

“Meciul cu Turceni a fost un meci disputat, un meci care ne dă speranțe în continuare că putem și mai mult. Ştiam că ei sunt nevoiți să facă puncte, căutau prima victorie. Noi veneam după victoria cu Şimian şi nu aveam alt obiectiv decât victoria. Ne-am creat creăm câteva ocazii prin Marian Musteţea, prin Avramovici – dar golul a venit undeva spre sfârșitul primei reprize și am intrat la pauză cu 1-0.  Terenul a devenit din ce în ce mai greu, ploaia continua să cadă, iar un şut imprevizibil al gazdelor a adus egalitatea, portarul nostru nu a reuşit să scoată de sub bară. Ştiam că ei pot duce undeva la 60-70 de minute. Au avut și ei niște ocazii, inclusiv o bară dintr-o lovitură liberă. Noi am încercat să aducem liniile tot mai sus, am mers peste ei, dar am ratat prin Avramovici şi Ivaşcu. Am schimbat în ofensivă, l-am introdus pe Manu Jinga și am reuşit să dăm cel de-al doilea gol în minutul 87. Cum anticipam, a fost un meci de luptă, un meci greu, care pe care – dar până la urmă ne-am adjudecat victoria. Un succes care ne dă speranțe că vom putea câştiga și meciul de acasă cu Jiul Petroşani. Suntem pe val, avem motivație şi cred că Lupacul poate și mai mult.”

Meciul Voinţa Lupac-Jiul Petroşani, joc din etapa a 13-a, se dispută sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 14.00, pe arena din Lupac. Viitoarele adversare sunt acum vecine de clasament în seria a 7-a: Jiul se află pe locul 6, cu 16 puncte, iar cărăşenii ocupă locul 7, cu 13 puncte în cont.

Foto: arhiva

Cele mai citite

Related Articles