Voinţa Lupac, învinsă în Bănie. Mircea Manu:”Nu am luat puncte, dar jocul ne dă încredere”

Voinţa Lupac a pierdut la limită meciul disputat pe terenul Universităţii Craiova 2, în cea de-a 10-a etapă a Ligii a III-a de fotbal. Oltenii au deschis scorul după un sfert de oră prin Barbu, dar Lupacul a restabilit egalitatea după numai câteva minute, graţie reuşitei semnate de Mustăţea. Golul victoriei gazdelor a fost înscris de Tomşa în minutul 53. Ratările au privat Voinţa de un rezultat pozitiv, spune antrenorul cărăşenilor, Mircea Manu.

“A fost un meci disputat, dar ne întoarcem de acolo fără niciun punct. Ştiam cum să îi contracarăm, pentru că am vizionat meciul disputat acasă în tur – unde am pierdut cu 5-1. Am folosit un 4-3-3, exact ca și ei, pe faza defensivă un 4-1-4-1. Am luat acel gol repede, pe o nesincronizare a flancului nostru drept, apoi am intrat în meci, cum se spune, egalând prin Mustăţea după patru minute. Ne-am creat două ocazii clare de gol, dar nu am reuşit să fructificăm. După pauză am mers peste ei, dar iarăși o nesincronizare a făcut să luăm cel de al doilea gol. Am încercat să schimb, să fac un 3-4-3, i-am introdus pe Avramovici şi Olaru ca să rămânem cu trei atacanți. Ne-am creat ocazii, dar nu am reuşit să înscriem nici de la doi metri. nici de la trei metri. Am avut și un gol valabil, portarul a căzut cu mingea în poartă, iar arbitrul a fluierat un  presupus fault la portar. Din păcate, nu reușim să aducem nimic acasă, suferim în deplasare. Suntem în căutări și nu reușim să concretizăm, dar jocul ne dă speranțe pentru meciul cu Şimian, avem încredere că o să luăm toate punctele.”

Acesta este al doilea eşec consecutiv în deplasare pentru Voinţa, care coboară pe locul 9 al seriei, cu doar 7 puncte. Următorul meci, cel de acasă cu Viitorul Şimian, este programat la Lupac pe 4 noiembrie, de la ora 14.00.

foto: arhivă

Cele mai citite

Related Articles