Voinţa Lupac, învinsă de Pandurii II. Adrian Enăşescu: “Am înfruntat o echipă bună, sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor”

Voinţa Lupac n-a luat puncte în etapa intermediară din această săptămână. “Croaţii” lui Adrian Enăşescu au evoluat la Bustuchin contra gazdelor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu II, care au folosit în acest joc mai mulţi fotbalişti ai echipei ce evoluează în Liga a II-a. Pandurii s-au impus cu 3-1, după ce Voinţa a deschis scorul. Golurile echipei gazdă au fost marcate de Denis Brînzan (37), Philippe Nsiah (55) şi Răzvan Vulpe (90), iar reuşita Lupacului a fost semnată de Flavius Cega (28). Antrenorul Voinţei, Adrian Enăşescu, se declară totuşi mulţumit de evoluţia elevilor săi.

“Am avut o deplasare complicată din mai multe puncte de vedere. Pe lângă distanța lungă pe care a trebuit să o parcurgem, am întâlnit o adversară cu cuțitul la os, amenințată cu retrogradarea. Spre bucuria noastră, cei de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu au jucat cu aproape toată echipa de la Liga a 2-a, lucru care cred că i-a motivat pe băieţi vizavi de joc. Am început foarte bine, am deschis scorul prin Cega, apoi am fost egalați dintr-o fază la limită. La 1-1, Urdea a înscris un gol perfect valabil din punctul nostru de vedere, doar arbitrul a fost de altă părere. Inclusiv delegația gorjenilor a fost de acord că golul a fost regulamentar. În fine, una peste alta, un meci cu intensitate, în care am înfruntat o chipă bună şi am reușit să ținem pasul cu ea”, a declarat Adrian Enăşescu.

Deşi a pierdut jocul cu Pandurii, Voinţa Lupac se menţine pe primul loc în playout-ul seriei a 7. Cărăşenii au 36 de puncte, cu unul mai mult decât ocupanta locului doi, Jiul Petroşani. Sâmbătă, în etapa a 7-a, Voinţa primeşte acasă chiar replica Jiului. Meciul se dispută la Lupac de la ora 18.00.

foto: arhiv[

De același autor

Related Articles