Voinţa Lupac, învinsă de CSC Ghiroda în runda finală a sezonului regulat

Ultima etapă din sezonul regulat al Ligii a III-a de fotbal n-a fost cu noroc pentru Voinţa Lupac. Pe propriul teren, cărăşenii au primit replica liderului seriei a 7-a, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, care s-a impus cu 2-0, ambele goluri fiind marcate în repriza secundă. Voinţa a făcut o primă repriză destul de bună, apreciază antrenorul formaţiei cărăşene, Mircea Manu.

“Ne-am făcut destul de bine temele, cum se spune, am reușit să-i închidem foarte bine timp de 55 de minute. Știam faptul că sunt foarte periculoși atât în culoarele laterale, cât și în zona mediană. Pot spune ca am avut o prima repriză reușită, chiar foarte bună. Dacă reușeam să înscriem la ocazia clară de gol a lui Marian Musteța – care din 6 metri a lovit bara – altfel puteam aborda repriza secundă. După pauză am intrat bine în meci și am reușit să-i închidem din nou, chiar să-i surprindem acolo, în spatele blocului lor defensiv. Însă, în minutul 55, la o nesincronizare în zona fundașilor noștri centrali, și prin experiența lui Trandu, ne-am văzut conduși cu 1-0. Am încercat să schimbăm în ofensivă prin aducerea de forțe proaspete, dar știți cum este, când alergi să egalezi, neglijezi un pic apărarea. Spațiile din defensivă au fost mai mari și am fost expuși mai mult. Așa a venit și cel de-al doilea gol, pe o tranziție foarte bună a Ghirodei. După cum am declarat anterior, Ghiroda este o echipă imprevizibilă, cu jucători de calitate superioară, care pot face diferența într-un meci. Sper să ne facem mai bine temele în în viitor și să reușim să ne atingem obiectivul propus, acela de a câștiga playout-ul seriei.”

Prima etapă din playout-ul Ligii a III-a este programată pe 30 martie, când Voinţa Lupac va primi acasă replica formaţiei Jiul Petroşani.

foto: arhiva

Cele mai citite

Related Articles